Mendung Lyrics - Catur Arum - Only on JioSaavn
What kind of music do you
want to listen to?
';
  1. Mendung

    Mendung Catur Arum

    NA

    {"url":null,"pid":"WBovlTh_","length":"358"}
  2. Mendung Song Lyrics

    manggan manggane nasib sun gedigi
    sing klaksan nyanding kembange ati
    tapi isun yo sing cilik ati
    masio wong tuwek sing ngerestui
    kapan seh ndahne biso kumpul maning
    welas isun keliwat sangke
    mugo ono dalan ketemune
    ancepe roso dadi lan jodone
    ojo riko pekso isun ojo di pekso
    aran wong welas ojo di adohno
    wes sun ndanger welas hang nyoto ono
    ojo dipilutno nyang wong liyo
    manggan manggane nasib sun gedigi
    sing klaksan nyanding kembange ati
    tapi isun yo sing cilik ati
    masio wong tuwek sing ngerestui
    kapan seh ndahne biso kumpul maning
    welas isun keliwat sangke
    mugo ono dalan ketemune
    ancepe roso dadi lan jodone
    ojo riko pekso isun ojo di pekso
    aran wong welas ojo di adohno
    wes sun ndanger welas hang nyoto ono
    ojo dipilutno nyang wong liyo
    emong isun emong isun diadohno
    emong isun emong isun diadohno
    emong isun riko pisahno

    Lyrics powered by www.musixmatch.com

    Artists

    1. Catur Arum

      Singer

    2. Agus S

      Music Director

    3. Agus S

      Lyricist